Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се

...
  Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се
Коментари Харесай

Денят е изпълнен с мистика

 

Намаляващата Луна е удобна за всички въпроси, които се нуждаят от довеждане докрай. Ограничава растежа и оказва помощ да се отстрани всичко, което е нежелателно. Раните зарастват добре и бързо, белезите не остават или са по-малки. Тялото се регенерира по-бързо.

Луната в символ Дева до 03:23ч на 13 октомври

Хората в този момент са по-практични и рационални, като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност. Зачестяват рецензиите, елементарно пораждат разногласия, задълбочаване в детайлите и детайлностите.  В този интервал е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. 

Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. Уязвим е целият стомашно- чревен тракт, без правото черво. 

Лунен календар: 28 лунен ден от 05:02ч на 12 октомври до 06:04ч на 13 октомври

Хармоничен и ярък ден, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво. Ден за алхимия на душата, когато е належащо да се работи с астралното тяло, с чакрите. И в душата на човек и в природата царува естетика. Символ на деня е лотосът, който символизира ярко начало. В този ден можете да станете очевидци на необясними събития. 

Денят е изпълнен с мистичност. Могат да се случат забавни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ден, в който всички положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец.

Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се заобикалят разрушителните дейности, отрицателните мисли и да не се изричат неприятни думи. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот. Хубаво е да бъдете великодушни в постъпките си, да извършите подарък на жена, дете.

Препоръчва се да поддържате връзка с подобаващите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф. 

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден другояче ставате съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя. 

Болестите почнали в този ден не са рискови. Молитвата и покаянието в този момент работят благотворно.

Секс –На прелюдията е належащо да се отдели повече внимание, в сравнение с самия секс. Трябва да е с мярка и да не е механично осъществяване, да се основава на усеща.

Не е уместно за подкастряне. Може да снижи вашата интензивност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР